• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Erasmus
      • Giden Öğrenci
      • Gelen Öğrenci
      • Etkinlikler
      • Akademik Personel Değişimi
      • Galeri
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
      • Kurumsal Değerlendirme
      • Kalite Yönetim Sistemi
      • İSG Politikamız
      • Kalite Youtube Kanalı
      • Kalite Dökümanları
        • Kalite El Kitabı
        • İş Akış Süreçleri
        • Görev Tanımları
        • Hassas Görevler
        • Faaliyet Raporları
        • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Yönetmelikler
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • SSS
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Erasmus
    • Giden Öğrenci
    • Gelen Öğrenci
    • Etkinlikler
    • Akademik Personel Değişimi
    • Galeri
  • Kalite
    • Kalite Politikası
    • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
    • Kurumsal Değerlendirme
    • Kalite Yönetim Sistemi
    • İSG Politikamız
    • Kalite Youtube Kanalı
    • Kalite Dökümanları
      • Kalite El Kitabı
      • İş Akış Süreçleri
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • Faaliyet Raporları
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Yönetmelikler
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • SSS
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Hakkında
  • Yönetim
  • Misyon, Vizyon ve Program Çıktıları
  • Akademik Personel
  • Öğretim Planı / Müfredat
  • Ders İçerikleri
  • Ders Bilgi Paketi
  • Fotoğraf Galerisi
  • Haftalık Ders Programları
  • Mezun Öğrenci Andı
  • İletişim

  Tüm Duyurular

EKI 21
2024-2025 Bahar Döneminde "İşletmede Mesleki Eğitim" Dersi Evrak Teslim Sürecine İlişkin Duyuru

2024-2025 Bahar Döneminde "İşletmede Mesleki Eğitim" Dersi Evrak Teslim Sürecine İlişkin Duyuru ...

EYL 30
2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Haftalık Ders Programları

Haftalık Ders Programı

  Tüm Etkinlikler

EKI 22
Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu’ndan Eskişehir’e Günübirlik Kültür Gezisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu, 18 Ekim tarihinde Eskişe...

EKI 22
Açık Rota Turizm Rehberliği Topluluğu ile Sonbaharın Kalbine Yolculuk: Yedigöller Gezisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu, 19 Ekim tarihinde Yedigö...

EKI 20
Erasmus Deneyim Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm Rehberliği Bölümü, Erasmus programına katılan akademik ve öğrenci temsilcilerinin deneyimleri...

OCA 9
Açık Rota Rehberler Topluluğu’ndan Etkinliklerle Dolu Bir Dönem: Nevşehir, Safranbolu ve Ankara Gezileri ile Öğrenci Buluşmaları Gerçekleştirildi

Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu, 2024 yılında düzenlediği çeşitli geziler ve etkinliklerle öğr...

İletişim

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

Telefon : +90 374 253 55 50
Faks : +90 374 253 55 51
E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı